hu Star Trek komjelvény faragás: Deep Space 9 / Voyager éra

Egyik hobbim az ötvösség, fém lemezeket munkálok meg és azokból rakok össze mindenféle jót. A mostani nagy projektem, hogy a Star Trek összes generációjának a jelvényét összerakjam, illetve azon belül az összes variációt is. Mint legegyszerűbbel, az új J.J. Abrams féle reboot filmek jelvényével kezdtem. Abból egyelőre nincs meg a teljes szett, úgyhogy arról majd csak egy későbbi posztban lesznek képek. A Deep Space 9 / Voyager éra jelvénye a következő a bonyolultsági listán, itt már nem csak két kivágot lemez összeillesztése volt szükséges, hanem lemezek egymásra hajtogatása, meg festés. A lenti képgaléria lépésről lépésre bemutatja az elkészítés állapotait.

Az egyenruha még várat magára, majd ha találok ilyen jó kis pulóvert és hirtelen megtanulok profin varrni. Esélyesebb, hogy inkább valaki csinál nekem egyet, cserébe egy jelvényért. :D

This article is part of the following project:

Star Trek working combadge (work in progress)

The goal is to recreate a working combadge from Star Trek which chirps when the wearer touches it, just like in the movies. The badge is the one used in the Deep Space 9 and Voyager series.

Table of contents

  1. hu Star Trek komjelvény faragás: Deep Space 9 / Voyager éra
  2. hu Star Trek csipogó komjelvény elektronika