Üdvözöllek a weboldalamon!

Vecsey Balázs Vecsey Balázs vagyok, 25 éves, diplomás mérnök informatikus. Tanulmányaimat az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai karán végeztem, Robotika szakirányon.

Mindig is érdekeltek a technika vívmányai és nem csak fogyasztói oldalról. Szeretek alkotni, olyan dolgokat, amik aztán működnek és hasznosak, vagy ha nem is hasznosak, de legalább szórakoztatóak. Ezt az alkotói vágyamat leginkább szoftveres területen éltem ki és élem a mai napig. Hobbi szinten elsősorban videojátékok fejlesztésében merültem el és ezalatt számtalan fejlesztő környezetnek sajátíthattam el a fortélyait. Az egyetem alatt volt szerencsém mélyebben elmerülni az analóg elektronika és mikrovezérlők világában, és itt is számos eredményt elérni.

Szoftveres tapasztalatok

Az évek során jó néhány programnyelvvel és fejlesztői környezettel volt dolgom, a lista nem teljes, csupán a lényegesebbeket emelném ki, amelyeket fel is használtam egy-egy teljes projekthez:

C# .NET C/C++ Visual Basic
PHP JavaScript HTML5 CSS XML
MSSQL MySQL OracleSQL
LUA Arduino C/C++ NSIS script
Assembly (8086) ActionScript 2 & 3

Kezdő szinten, de ismerem a Java és Python nyelvet is.
Jó érzékkel rendelkezem felhasználóbarát kezelőfelületek elkészítéséhez.

Díjak / publikációk

2016.A szakdolgozat rendszerünket bemutató „Simultaneous Localization and Mapping with the use of RGB-D Image Processing” című cikkünket befogadták a 14th IEEE International Symposium on Applied Machine Intelligence and Informatics nemzetközi konferencia programjába. Cikkünk az IEEE Xplore Digital Library-ben. 2015. őszXLII. Tudományos Diákköri Konferencia I. helyezés.
Pályamű címe: „Gráf-alapú egyidejű lokalizáció és térképezés” / „Graph-based Simultaneous Localization and Mapping”. Projekt ismertető.
2015. tavaszXLI. Tudományos Diákköri Konferencia II. helyezés.
Pályamű címe: „Önjáró Kinect Robot” / „Kinect-Based Robot”. Blogbejegyzés a TDK-ról.
2012. tavaszÓbudai Egyetem játékfejlesztő verseny Vizuális és Eseményvezérelt Programozás témakörben I. helyezés. Pályamunka ismertetése és link. 2009.C³ Kulturális és Kommunikációs Központ „<19 Szabadfogású Számítógép” verseny helyezés. Pályamunka ismertetése és link.

Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy megmutassam alkotásaimat a Világnak, illetve megfelelő partnereket, támogatókat találjak munkáim megvalósításához. Itt találhattok videojátékokat, Windows alkalmazásokat, megtekinthetitek a fejlesztés alatt álló munkáimat, másoknak készített weboldalaimat, hardveres projektjeimet és a fejlesztői blogomat.

Ha bármilyen formában tudsz segíteni, jó ötleted vagy kérdésed van, innen veheted fel velem a kapcsolatot.