vbstudio.hu

Játékok / GalambVadászat 3 (Pigeon Hunt 3)

A tartalom lejátszásához Adobe Flash Player szükséges.
Klikkelj az alábbi gombra a letöltéséhez!
Get Adobe Flash player

Ez a játék továbbra is játszható Flash Player nélkül a Newgrounds-on, a hivatalos Newgrounds Player-el! (ez egy letölthető alkalmazás)

[GalambVadászat 3 pontozás és statisztika]

Még 2009-ben ezzel a pályaművemmel neveztem és nyertem a C3 Alapítvány „<19 Szabadfogású Számítógép“ nevű versenyén.

A verseny minden évben megrendezésre kerül és a nevezés feltétele, hogy még nem töltötted be a 19. életévedet. Nevezhetsz bármivel, ami digitális eszközzel készült: lehet akár animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobil applikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb informatikai megoldás. A legfontosabb a kreativitás és az, hogy élvezd, amit csinálsz!

Mit gondolsz a jövőről? Van olyan probléma, amire számítógéppel találtál megoldást? Küldd el azt a munkádat, amit a legérdekesebbnek tartasz és azt is, amit mások tartanak annak! Egy versenyző több pályaművel is nevezhet a versenyre. Jelentkezhetsz egyénileg vagy csapatban, Magyarországról és akár a határon túlról is!

Mutasd meg a nagyvilágnak, mire képesek a számítógépet kedvelő, használó, kísérletező fiatalok és hogy a gép előtt ülés nem haszontalan időtöltés! Ezen a címen elérheted a versennyel kapcsolatos információkat, a korábbi nyertesek munkáit és a nevezési ívet: http://verseny.c3.hu/