vbstudio.hu

Alkalmazások / Matrix Screensaver

Leírás

Bizonyára mindenki ismeri a Mátrix című filmet, amelyben lépten-nyomon látszottak monitorok, melyek a Mátrix világát mutatták, legalábbis azt mondták hogy az látszik, ugyanis mi csak annyit láthattunk, hogy zöld színű japán karakterek szaladnak le a képen. Sokat keresgéltem az interneten egy ilyen képernyővédő után, de egyik sem nyerte el a tetszésemet, ezért úgy döntöttem írok egy sajátot és íme, remélem minden Mátrix rajongó örömét leli majd benne.

The Matrix™ is a registered trademark of Warner Bros. All Rights Reserved.

Telepítés

Másold be a kitömörített fájlt a „C:\Windows\System32” mappába (Windows 7 és Vista esetében rendszergazdai jog szükséges), ezután már látható is lesz a képernyővédők listáján.

Windows XP vagy korábbi oprendszer esetén klikkelj jobb egér gombbal az asztalon, válaszd a Tulajdonságok menüpontot, majd ott a Képernyőkímélő alatt tudod beállítani.

Windows Vista vagy újabb rendszer esetén ugyancsak asztal, jobb klikk, Személyre szabás, és jobboldalt alul lesz egy olyan ikon hogy képernyőkímélő.

Gyorsbillentyűk

A képernyővédő alapbeállítás szerint csak az Esc vagy Space billentyűre lép ki. Futás közben az F1 gombra kiírja a gyorsbillentyűket és funkciójukat, lehet állítani sebességet, karakterlánc-hosszúságot, stb...

Gépigény
  • Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10
  • Működik Ubuntu-n Wine alatt
Nyelv:angol
Platform:Windows
Verzió:2.0
Közzétéve:2010. szeptember 6.

Letöltés

Alkalmazás letöltése
matrix_screensaver_v2.0.zip
Platform:Windows (32 bit)
Fájlméret:76.0 kB
MD5 hash: 117108336822545e79452b8b11eb2c1d