Developer blog / 2015 /

hu Egyetemi projektek

Az elektronikás projektek most jegelve vannak az egyetemi félév idejére, de az egyetem kapcsán is jó sok érdekes feladat van. Köztük a robotika szakirány a 3 féléves projektmunkájával, melynek során egy olyan szoftvert készítünk, amely képest egy Kinect szenzor jeleivel feltérképezni a környezetét és ebben útvonalat keresni. Ez egyelőre erősen alfában van, úgyhogy erről konkrétabbat majd csak később.

Ami viszont egybevág a hobbiprojektjeimmel: a következő nagyobb videojáték munkámat mindenképp voxel alapokra akarom helyezni, és ezt csak elősegíti az, hogy a robot projekt is voxeleket használ, és a GPU Programozás tárgy keretein belül is voxel render-t írok CUDA-ra. Mire oda jutok hogy a játékot elkezdjem, már lesz konkrét elképzelésem róla, hogy mit hogyan érdemes.

To comply with the EU's new privacy policy, I present you the option of completely disabling the Facebook Like and Google +1 buttons on my site, so they cannot track your time spent here. If you would like to continue to Like or +1 my pages, just keep the boxes checked and press "confirm":