vbstudio.hu

Codename Z Alpha Update 2 - Átmaszkírozva Karácsonyra

Boldog Karácsonyt Minden Kedves Látogatónak! :)

Amikor elhatároztam, hogy Karácsonyra összehozok egy játékot, nem is sejtettem hogy mit vállalok el :D Határidőre dolgozni nem a legjobb, főleg amikor az utolsó napon kerülnek elő hibák. Nem is beszélve a misztikus hibákról, amik csak bizonyos rendszereken jönnek elő.

Codename: Xmas

Codename: Xmas (klikk ide a játékhoz)

Ha már a Codename Z motorjára írtam, ragaszkodtam hozzá hogy valamelyest utaljon rá a neve. Az utóbbi időben kizárólag a 3D résszel foglalkoztam, nem is csoda, hisz a 3D világ sokkal érdekesebb kihívásokat tartogat és az eredmény is látványosabb. Ami jelentős fejlődés a legutóbbi verzióhoz képest, az a skybox, illetve hogy a padló is lehet átlátszó, olyan hatással, mintha üveglapon járnánk (ez a funkció nem látható a karácsonyi kiadásban). Ezekből a lehetőségekből remek űrbéli pályákat lehet csinálni.

További újítás, hogy már a képarány se fixen 4:3-as. Kivéve a felülnézetes módnál, azon okból, hogy szélesvásznú képnél zavaró, hogy oldalirányban messzebre látunk, mig fölfelé meg lefelé alig. A 3D módban választható lesz, épp úgy, ahogy most is a beállítások menüben.

Ennyi update jelentés elég lesz mára, mindenki menjen ajándékot bontani :-)